İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN BAŞKAN MİRZA'YA ZİYARET

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN BAŞKAN MİRZA

Bandırma İlçe Müftülüğü yönetici ve çalışanları, Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya yaklaşan Camiiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle nezaket ziyaretinde bulundu.

Bandırma İlçe Müftülüğü yönetici ve çalışanları, Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya yaklaşan Camiiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Şube Müdürü ve Müftü Vekili Yaşar Üner ve Müftülük İmamları Basri Temel ve İbrahim Şen hazır bulundu.

Ziyarette her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasının Camiiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlandığını belirten Müftü Vekili Yaşar Üner, Camiiler ve Din Görevlileri Haftasının bu yıl Kurban Bayramının denk gelmesi nedeniyle bir hafta ileriye kaydırılarak 13-18 Ekim tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi. Üner, bu kapsamda müftülük tarafından düzenlenecek olan etkinlilere Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı da aramızda görmek ve etkinliklerimize davet etmek amacıyla nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Camiiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İlçe Müftülüğü yetkilileri tarafından gerçekleştirilen ziyaret ve düzenlenecek olan etkinlere davet edilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Mirza, bir önceki İlçe Müftüsü Cahit Çetin ile uyum içinde çalıştıklarını bundan sonraki süreçte de yeni İlçe Müftüsü Süleyman Küçük ile de aynı uyumu göstereceklerine inandığını söyledi. 

Mirza: “Öncelikle tüm Din görevlilerimizin, böylesine özel bir anlam taşıyan Camiiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyorum. Bu kapsamda düzenlenecek olan etkin programlarına davetlerinden dolayı da mutluluk duyduğumu ayrıca belirtmek istiyorum. Bilindiği gibi geçmiş dönemden başlayan ve bu dönemde de tüm hızıyla devam eden kentimizdeki kurumlara verdiğimiz destekler içerisinde camilerimizin ayrı bir yeri var. Özellikle fiziki ihtiyaçların giderilmesi konusunda bizlere gelen her talebe cevap verdik ve bunun sonucunda camilerimiz de önemli çalışmalar yerine getirdik. Bu hizmetlerimiz bundan sonrada aynı kararlılıkla devam edecek. Çünkü bizler Bandırma’nın yerel yönetimi olarak sorumluluk bilinciyle hareketle okullarımıza, camilerimize sağlık kurumlarımıza özel bir ilgi gösteriyoruz” dedi.

 



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı